top of page
Zoeken

SABIJN - CHEZ MOI


Hoe fier kan ik zijn? Hoe hard kan ik het uitschreeuwen ...? Ik heb een gloednieuwe website!

En wat voor eentje ...! Het eindresultaat is zowat de beste etalage geworden die ik me kan voorstellen! Waarom? Omdat het zoveel SABIJN. uitstraalt! Van de eerste tot de laatste pagina, neem ik je mee in mijn verhaal; wie ik ben, wat ik ben en - misschien zelfs een beetje - waarom ik het ben. Ga genieten en snuif de sfeer op van waar ik als artieste voor sta! Proef me, beluister me, bekijk me en geniet van de zoveel mooie momenten die al heb mogen meemaken dankzij JOU!


Een nieuwe site ... een nieuw begin !


De site wordt mijn plekje waar ik de band die ik met mijn vele fans terug stevig kan aantrekken. Het wordt óns plekje! Waar het goed vertoeven is! Waar ik hoop en warmte zal uitstralen met de vele dingen waar ik zo ontzettend veel liefde voor heb. Een passie die ik ohzo graag wil delen met jullie: De liefde voor muziek!


Een nieuwe site ... mét concert!


Jawel! Samen met de voorstelling van deze site, wordt meteen ook een eerste concert gelanceerd! Zo sterk is mijn hunker naar jullie ...! En je hoeft er niet eens je luie zetel voor uit! Het concert wordt live uitgezonden via deze site! Van zodra je een ticketje hebt gekocht, krijg je toegang tot de pagina 'CONCERTEN' en kan je dinsdag LIVE mee feesten! En wees er maar zeker van, dat de pannen van het dak zullen gaan ... SABIJN 'CHEZ MOI' wordt een féést!


Vanaf vandaag kan je hier tickets kopen voor het online concert. Zet DINSDAG 01-06 om 19:30 de after-apéro maar klaar !!

Ik kijk er alvast BIJZONDER naar uit om jullie - al is het virtueel - te mogen begroeten op dit eerste concert! En weet je wat nóg leuker wordt ... ? Tijdens het concert, is er een LIVE CHAT !! Dan zijn we toch 'n beetje dichter bij elkaar én kunnen we toch 'n beetje onze "parlé" kwijt aan elkaar, hé? Dit wordt heerlijk genieten !!


TOT GAUW ... CHEZ MOI !! SABIJN

Nu al zin gekregen ... ? Klik dan HIER om meteen een ticket te kopen!


Ter info: Tijdens de online betaling zal je gevraagd worden een LOGIN te maken. Heb je een Google of Facebook-account, dan kan je ook makkelijk daarmee je Login aanmaken! Gebruik je liever een e-mail adres om de login aan te maken, controleer dan goed de schrijfwijze ... ! Je krijgt immers een bevestigingsmail van je aankoop in je inbox. Bovendien is jouw e-mailadres (en je zelfgekozen Login paswoord) jouw persoonlijk toegang tot dit live concert! De schermen tijdens de aankoop helpen je stap voor stap, dus geen zorg!


1 Comment


Unknown member
May 14, 2021

SUPER 👌🙏💋❤️

Like
bottom of page